✍️ נעמי פלקסר, מנהלת מעונות היום השיקומיים של צהר הלב, כותבת:
יש אנשים שעושים את עבודתם
ויש אנשים שהם העבודה עצמה.
ברוחם, בלבם ובמסירותם.
היום בחרנו לתת את הבמה באהבה ובהערכה גדולה ל
🌟 ד"ר ענת וינבר 🌟
פסיכותרפיסטית, מטפלת באמנות, מומחית EMDR, מדריכה ומורה לחינוך מיוחד. אשת מקצוע שמגלמת מדי יום את המשפט:
"במקום שאין אנשים, השתדל להיות איש."
ענת היא דמות של נתינה טהורה, הפועלת מתוך ענווה וצניעות יוצאות דופן, כדי לעשות טוב באמת ובשקט.
💫מקצועיות שהיא שליחות
ענת מובילה את העבודה הטיפולית במעונות היום השיקומיים של צהר הלב מתוך ראייה התפתחותית רגשית רחבה ואינטגרטיבית. היא בונה עבור הפעוטות מרחב משחקי חומרי בטוח ומותאם, ומציעה החזקה, הכלה וארגון לחוויותיהם הרגשיות.
💛 נוכחות במקום של חסר.
ענת בוחרת להיות שם עבור אלו שנופלים בין הכיסאות, מעניקה מענה רגשי לפעוטות עם ASD וגם לפעוטות במעונות הרב נכותיים שאינם זכאים לטיפול רגשי במסגרת סל השירותים.
💛 גמישות ומסירות.
היא נעה בין המעונות השונים, מלווה הורים וצוותים בשלבי אבחנה והתמודדות מורכבים, ומהווה גשר של ידע, ביטחון ויציבות.
💛 דמות מווסתת ויוצרת.
ענת יוצרת רוגע, הקשבה והתאמה לקצב האישי של כל ילד, משפחה וצוות, ומעניקה ליווי והדרכה מקצועית שמקדמים רציפות טיפולית מיטיבה.
💛 הדרכת הדור הבא.
לצד עבודתה הטיפולית, ענת מדריכה במסירות סטודנטיות מאוניברסיטת חיפה במעונות היום השיקומיים שלנו, ומנחילה להן ערכים של הקשבה, אחריות ועשייה למען עשיית הטוב.
ענת יקרה,
תודה על מי שאת עבורנו, עבור הפעוטות ועבור משפחותיהם.
בנוכחותך השקטה והטובה את בונה עולם טוב יותר. קשר אחר קשר, חיוך אחר חיוך.
💙 גאים בך ובדרך שלך,
כתבה: נעמי פלקסר,
מנהלת מעונות היום השיקומיים
צהר הלב



