שמחנו לארח אתמול (יום ד') לסיור מקצועי את שר הרווחה והבטחון החברתי – יעקב מרגי, בסניף רכסים של רשת 'צהר הלב', המונה יותר מאלפיים ילדים עם צרכים מיוחדים ברחבי הארץ.

השר ערך סיור בכלל המוסדות של 'צהר לב' בעיר, כולל בית הספר והגנים לגילאים הצעירים ומרכז התעסוקה והשילוב לגילאים בוגרים.
במהלך הסיור פגש השר כמה מהסייעות באופן אישי ושמע על מצוקת השכר הקיימת בתחום. במהלך השיחה חשף השר כי הוא כבר השיג תקציב של 40 מיליון שקל להגדלת שכר הסייעות במעונות היום השיקומיים, וכי בימים אלו יושבים גורמי המקצוע במשרד כדי להשלים את תחשיב וחלוקת השכר לסייעות. מבחינתנו מדובר בבשורה אדירה ואנו מברכים על כך.

כזכור, לפני כחודש ועד מעונות יום השיקומיים הכריז על השבתת המעונות בעקבות מצוקת השכר, אולם זו נמנעה לאחר שהשר הבטיח לפתור את הסוגיה, וביקש להימנע מהשבתה לטובת אלפי הילדים בעלי הצרכים המיוחדים.

מייסד ומנהל הרשת ישראל קורניק מסר: "שמחנו לארח את השר ולהפגיש אותו עם צרכיהם של הילדים הנפלאים האלו ועם המטפלות שנותנות את נשמתן למען הילדים. השר הביא עמו בשורה חשובה על העלאת השכר המתוכננת, שתקל עלינו למצוא ולהעסיק מטפלות איכותיות, כפי שראוי ונדרש עבור הילדים הנפלאים הללו".
🙏

פוסטים נוספים

ראש חודש שבט בצהר הלב סני…

ראש חודש שבט בצהר הלב סניף אשדוד 🌿🍊 בראש חודש שבט התלמידות שלנו למדו, חקרו והתרגשו מעולם פירות ההדר🍊 צבעים, ריחות, טעמים והרבה סקרנות ושמחה

חודש טבת, לצד הזיכרון והא…

חודש טבת, לצד הזיכרון והאבל על חורבן הבית, בבית ספרנו נצצה גם הזדמנות לבנות מחדש. בצהר הלב נווה הרצוג, התלמידים התבקשו להביא פתקי משוב מהבית:

אומנם טו בשבט מגיע רק בחו…

אומנם טו בשבט מגיע רק בחודש הבא אבל חודש שבט כבר בפתח והתלמידים המקסימים שלנו בצהר הלב סניף רכסים החלו בהכנות. פעילות יצירתית וחווייתית של

✍️ נעמי פלקסר, מנהלת מעונ…

✍️ נעמי פלקסר, מנהלת מעונות היום השיקומיים של צהר הלב, כותבת: יש אנשים שעושים את עבודתם ויש אנשים שהם העבודה עצמה. ברוחם, בלבם ובמסירותם. היום